Compromís denuncia que Catarroja està assumint préstecs i interessos desorbitats per culpa de les promeses incomplides del govern de Fabra. Només els interessos dels préstecs contrets per la construcció del Teatre Auditori de Catarroja (TAC) ja suposen més de 100.000 euros per a les arques municipals de cara al pressupost de 2014.

El grup de Compromís en les Corts Valencianes ha presentat una bateria d’esmenes encaminades a augmentar les inversions de la Generalitat en el municipi de Catarroja. Segons el portaveu de Compromís a Catarroja, Jesús Monzó, el govern valencià està marginant de manera especial al municipi de Catarroja perquè des de fa anys s’estan reivindicant millores en infraestructures viàries, educatives, sanitàries, etc., que mai no arriben.

Monzó ha denunciat que el govern de Fabra deu moltíssims diners a l’Ajuntament de Catarroja d’obres com el TAC, l’ampliació de l’Ajuntament o serveis com el SEAFI d’atenció a les famílies o per convenis signats per a la contractació de professorat a l’Escola Pública d’Adults (EPA). Davant els impagaments, l’Ajuntament està assumint préstecs que tenen interessos desorbitats que per a l’any 2014 està previst que superen els 100.000 euros. Monzó considera que el govern de Fabra, lluny d’ajudar el que està fent és enfonsar cada vegada més el nostre municipi en haver d’assumir costos que no ens pertanyen com el lloguer del local on actualment se situa el centre d’especialitats.

En les esmenes Compromís ha demanat inversions per a l’ampliació de l’actual centre de salut, millores en els accessos al municipi des de la Pista de Silla, inversions per a la Vil·la Romana, un aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes , la construcció del col·legi d’educació infantil i primària número 6, actualment en barracons. Des de Compromís també s’ha reclamat la construcció de carrils bici i la rehabilitació mitjançant horts urbans de la zona d’horta afectada per la suspensió del PAI Nou Mil•lenni. Compromís també ha exigit diners per emprendre un pla de mobilitat en el casc antic de la ciutat; el barri dels Barraques, així com la creació d’una oficina turística en el Port de Catarroja per gestionar rutes verdes pel Parc natural de l’Albufera.