El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha lamentat que el PP de la localitat no aposte decididament pel comerç local i molt especialment pel Mercat de la localitat que es troba en una situació límit des de fa anys. Segons Monzó, no existeix un pla d’activació comercial de la ciutat ni una aposta ferma pel xicotet i mitjà comerç. De fet, matisa Monzó, hi ha zones de la localitat que s’han quedat pràcticament sense activitat comercial, com és el cas del barri de Les Barraques, i en altres zones s’estan reduint el nombre de comerços. Monzó considera que el PP de Catarroja ha volgut acontentar al comerç de la localitat amb el Pla Solidaritat de xecs i aquest pla ha fracassat. El PP ha volgut barrejar ajudes socials amb activació comercial i és compatible en molts casos perquè allò que hauria de proporcionar-se com a ajuda social són els de primera necessitat, en això suposat només es troba una mínima part de l’activitat comercial de la localitat, per tant, existeix un greuge comparatiu.

Monzó també ha lamentat que el PP estiga deixant morir el mercat de la localitat que està passant per una situació límit davant la falta de propostes i la nula iniciativa . Als pressupostos municipals, s’afirma des de Compromís, no existeix ni una mesura per fomentar la seva activitat, així com per millorar el seu entorn urbanístic i l’estacionament de la zona. El PP només ha utilitzat el mercat per enganyar als veïns amb projectes que, finalment, han resultat inviables i un reclam electoral.