Compromís per Catarroja vol expressar la seua satisfacció pel fet que l’equip municipal ha fet cas a la proposta que va formular durant el plenari del mes de novembre, sobre la millora dels accessos dels passos de vianants del carrer de l’Horta i el carrer de la Rambleta, dos carrers que es troben en un lamentable estat degut a la deixadesa de l’equip de govern municipal.

Una mostra de la situació en la que es troben els carrers del barri del Pilar és que l’Ajuntament va fer uns passos de vianants i no els va dotar de rampes per a pogueren travessar el carrer d’una manera digna que les persones discapacitades amb cadires de rodes i els pares i mares amb xiquets xicotets.

Ara, gràcies a la bona gestió de la Coalició Compromís per Catarroja, els veïns del barri del Pilar poden fer ús dels passos per a vianants sense problemes.

Tant de bo, els polítics del PP estigueren tan atents a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes, en compte d’estar tan preocupats pels casos de corrupció que afecten als seus dirigents que els impedeixen governar com cal.