El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que reconsidere la postura de demanar una enquesta de satisfacció en plena crisis econòmica que suposarà una despesa de 20.000 euros. Compromís considera que aquests diners s’han d’invertir en altres qüestions prioritàries perquè l’Ajuntament disposa de mecanisme de control per saber en quins serveis estan contents i amb quins altres no ho estan. Compromís també planteja la utilització de les noves tecnologies per fer enquestes de satisfacció molt més barates.

Monzó ha demanat a l’actual equip de govern que s’obligue a les empreses concessionàries a tenir oficines de reclamacions obertes a la ciutadania i que aquestes estiguen controlades per l’Ajuntament.

Des de Compromís entenem que això ha de ser prioritari perquè les reclamacions reflecteixen en part la satisfacció ciutadana davant els serveis privatitzats pel govern del PP, entre uns altres, la neteja i recollida de residus de les vies públiques, la gestió de les instal·lacions esportives, l’aigua potable o la futura privatització del servei de manteniment de la il·luminació de les vies públiques.