Compromis exigeix la reposició d’una parada d’autobús desapareguda després d’un accident fa ja més de quatre mesos

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual equip de govern del PP que accelere els tràmits perquè es puga reposar la parada d’autobús situada en l’avinguda Camí Reial, parada que va desaparéixer el passat mes de setembre per causa d’un accident de trànsit.

Compromís considera que és molt lamentable que el PP tarde més de 4 mesos a reposar una marquesina, un banc i l’arbre arrencat com a conseqüència d’aquest accident, a pesar que segons el mateix PP ja s’havia cobrat la indemnització. Monzó assegura que en l’actualitat no existeix cap indicació que informe els usuaris de l’existència d’aquesta parada, ni tampoc la provisionalitat. Monzó considera que és una mostra més de la despreocupació i el desgovern del PP que s’està caracteritzant per no substituir tot allò que s’elimina de la via pública ( pèrgoles, columnes lluminàries, arbrat, marquesines, etc), sense que ningú puga explicar que s’ha fet amb les indemnitzacions rebudes per part de les companyies asseguradores. Des de Compromís s’assegura que es tornaran a demanar explicacions públiques.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *