Compromís denuncia que la falta de poda d’alguns arbres posa en perill els usuaris del carril bici de la població

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual equip de govern del PP que pode tots els arbres de la població, per evitar, d’aquesta manera, la caiguda del fruit que, en forma de boletes de petita grandària, estan provocant caigudes de ciutadans, així com de ciclistes, entre ells els usuaris del Catarroda.

En la imatge podem apreciar el carril bici situat en una una de les avingudes de la ciutat, concretament en l’avinguda Jaume I. Monzó assegura que la poda és selectiva i des de fa uns anys únicament es realitza en els arbres propers a edificis, deixant-se sense podar algunes zones de la població molt transitades i on existeix carril bici.

Monzó, ha presentat un escrit per reclamar a l’actual equip de govern que exigisca a l’empresa que realitza la poda en el municipi que pode tots els arbres de la ciutat, sense cap tipus d’excepció perquè l’arbre no arribe a produir el fruit que provoca aquest perill. Segons Monzó, Compromís ja ha fet l’advertiment, ara li correspon a l’actual equip de govern actuar. Monzó considera que en cas d’accident la responsabilitat última serà de l’Ajuntament per tenir en mal estat l’actual carril bici.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *