Compromís exigeix fermesa a l’alcaldessa de Catarroja per evitar el tancament del centre d’especialitats

Compromís acusa al President de la Generalitat, Alberto Fabra, d’atacar els interessos de Catarroja en educació i sanitat. Monzó demana a Soledad Ramón que defense els ciutadans de Catarroja per sobre dels interessos del seu partit

L’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, ha admès per escrit al portaveu de Compromís, Jesús Monzó, que existeixen “pressions” per part del govern de la Generalitat Valenciana per suprimir el servei d’especialitats sanitàries que es dóna actualment en el municipi. La contestació de l’alcaldessa a una pregunta per escrit realitzada per Compromís, deixa en l’aire l’actual centre d’especialitats que podria desaparèixer, a pesar que el lloguer del local on actualment se situa, ho està pagant, íntegrament, el municipi de Catarroja i no el govern valencià, que és a qui li correspon la competència en sanitat.

Davant l’enorme incertesa de les paraules de la primera edil i davant el fet evident que a molts ciutadans se’ls està derivant al centre d’especialitats de *Monteolivete, el grup municipal de *Compromís ha presentat una moció per exigir al govern de la Generalitat Valenciana que dignifique la sanitat pública en el municipi, que ampliï les seves instal·lacions i que es millore l’atenció d’urgències. En l’actualitat, segons Compromís, només una ambulància dóna servei a diversos municipis de la zona, això obliga a haver de demorar en ocasions més d’una hora l’assistència sanitària als domicilis.

Monzó espera que tots els grups municipals donen suport a aquesta moció i ha anunciat que el seu grup farà totes les mobilitzacions que facen falta per reclamar allò que li correspon a un municipi com Catarroja que està sent escarnissat per les polítiques neoconservadoras del PP amb Alberto Fabra al capdavant. Monzó recorda que el PP ja ha esborrat del mapa el col·legi número 6 del municipi, ha reduït les ajudes per l’EPA i ara vol liquidar el centre d’especialitats

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *