El portaveu de Compromís; Jesús Monzó, ha mostrat la seva preocupació davant la pèrdua constant d’espectadors del Teatre Auditori de Catarroja (TAC) en els últims anys, arribant aquest 2013 al mínim històric, segons consta en l’informe municipal. Monzó assegura que el govern de Soledad Ramón està mancat d’idees i immobilista davant aquesta situació alarmant que està dessagnant les arques municipals perquè disfruten  de les obres una mitjana mínima d’espectadors que està molt per sota de l’establert en el contracte inicial, marcat en el 47% d’assistència.

La sala durant el 2013 ha tingut una mitjana d’ocupació que no ha superat el terç de l’aforament, un 32,2%. El PP està ofegant a la ciutadania amb preus abusius que units a l’IVA cultural i a la falta d’iniciatives estan enfonsant el sector. La política cultural del PP, s’afirma des de Compromís, s’ha reduït a mínims, pagar els 317.000 euros anuals de cànon en canvi la casa de la cultura està en un estat depriment i en desús, els premis Vila s’han devaluat i el cinema brilla per la seva absència. Monzó ha manifestat que el seu grup ja ha plantejat alternatives al PP de Catarroja però aquestes propostes no han estat ni tan sols valorades.

Durant el 2013 el TAC perd un 22,3 % d’espectadors respecte al 2012 i un 34,2% si es compara amb l’assistència d’espectadors que l’Auditori va tenir l’any 2011.