Compromís reclama que el PP de Catarroja s’explique per ocupar sense autorització una aula de la Casa de la Cultura

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat explicacions al grup municipal del Partit Popular a Catarroja pel fet d’haver utilitzat les instal·lacions municipals de la casa de la Cultura sense la perceptiva autorització, resolució que va arribar una setmana després signada per l’alcaldessa del municipi

Monzó considera que “amb aquest fet el PP de Catarroja, grup que ostenta l’alcaldia, demostra que no respecta les regles del joc i que utilitza l’alcaldia en el seu benefici i com si l’Ajuntament fos el seu “cortijo” quan la resta d’associacions i partits complim rigorosament amb les normes del joc democràtic”. Compromís ha demanat a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, que explique a quantes associacions del municipi o grups polítics se’ls ha permès ocupar la casa de la cultura sense tenir l’autorització mitjançant resolució d’alcaldia. Monzó ha assenyalat que “si no se li permet a ningú, per què se li ha permès al PP? Que diferències té aquest grup polític amb la resta d’associacions i de partits polítics de la localitat?”.

Monzó ha assegurat que la majoria de les associacions demanen els locals amb mesos d’antelació i que en el cas del TAC han de pagar, fins i tot, una fiança. Segons el portaveu de Compromís “considerem que actuant d’aquesta manera es demostra un abús de poder”. Compromís recorda que el PP també va permetre el tancament d’un carrer de la població per a la celebració de l’aniversari d’un regidor del PP. No es pot governar diferenciant qui realitza la petició perquè l’Ajuntament de Catarroja ha de ser una institució seriosa i les regles de joc han de ser iguals per a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *