Jordi Sebastià, alcalde de Burjassot, va aconseguir el suport majoritari dels electors censats a Catarroja de les primàries de Compromís per a les eleccions europees, celebrades el passat divendres 21 de març.

Sebastià va aconseguir un total de 78 vots, el que suposa un 58,21% del total. La portaveu de Compromís a l’ajuntament de Paiporta, Isabel Martín, va rebre el suport de 26 electors, un 19,4% del total, mentre que l’advocat Enric Bataller en va rebre 15 (11,19%). El periodista Julià Álvaro va rebre la confiança d’11 electors, i el sociòleg alacantí Pedro Sánchez va obtindre quatre vots.

Pel que fa a la configuració de la resta de la llista, el resultat de la qual s’ha calculat considerant la preferència manifestada pels electors pel que fa a l’ordre de la llista de cada candidat, Isabel Martín va rebre un suport majoritari, amb 71,074 punts. Julià Àlvaro en vba obtenir 32,530, Anna Perpinyà 21,830, Albert Furió 21,048 i Vicent X. Vila 20,848.

La participació total ha estat de 134 electors, un 72,04% del total del cens, nou punts per damunt de la mitja de tot el país. Podeu consultar els resultats detallats en este enllaç. Des de Compromís per Catarroja volem agrair a totes les persones que van participar la seua implicació en este procés de primàries.