La peatonalització d’alguns carrers dels voltants de les zones més saturades de la població; el mercat i el barri de Les Barraques, i la falta d’iniciatives del govern local estan provocant un caos en la població que no sap on aparcar o bé aparca en zones perilloses. Compromís exigeix al govern del PP que plantege a la població les seves alternatives.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesus Monzó, ha assegurat que el seu el seu grup ja s’ha reunit amb veïns i els ha plantejat alternatives però “estem esperant que l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón i el seu grup, el PP, plantegen d’una vegada per sempre solucions a aquest greu problema per a Catarroja”. Monzó assegura que “en els últims anys han desaparegut més de mig centenar de places dels voltants del mercat, en eixamplar algunes voreres i peatonalizar diversos carrers dels voltants. En els propers dies l’estacionament es reduirà en 16 places més, davant la imminent reforma de les voreres del carrer José Manuel Izquierdo.

Compromís considera que el PP manca d’una clara política d’actuació a la zona i això ens ha portat al caos actual. No podem entendre com es plantegen reformes sense tenir alternatives i un model clar de població on es prioritze als vianants per sobre dels vehicles però que al mateix temps s’oferisquen alternatives viables a la ciutadania afectada. Monzó considera que aparcar a les zones centrals d’algunes avingudes, com és el cas de l’avinguda de la Rambleta, “és vergonyós i així portem anys i anys, esperant que l’equip de govern faça el que no fa, governar i donar solucions als seus veïns”.