Compromís demana al govern municipal que explique on estan els fanals pagats i no reposats

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha assegurat que al poble i al polígon industrial hi ha diverses columnes d’il·luminació exterior que han desaperegut al llarg dels darrers anys davant la passivitat de l’actual equip de govern. Aquestes columnes no han sigut reposades, tot i que l’ajuntament de Catarroja reconeix que ha cobrat la indemnització de totes, excepte d’una d’elles desapareguda l’any 2012 i la marquesina de la parada d’autobús desapareguda l’any 2013, la reclamació de la qual està ara en procés judicial.

Davant la incertesa i l’absència d’explicacions clares, Monzó ha exigit a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramon, que explique que s’ha fet amb eixos diners i el motiu pel qual no s’han reposat aquestes columne, així com la pèrgola de la Plaça Major, desapareguda fa tres anys en un temporal de vent. Si els diners s’han cobrat, volem saber on han anat a parar i el motiu pel qual s’ha deixat el municipi sense aquesta il·luminació.

Compromís considera que el despropòsit de l’actual equip de govern és alarmant. Cap regidor s’encarrega de controlar el compliment dels serveis de manteniment del poble i el que resulta insultant és que l’alcaldessa afirme que s’estan complint amb els serveis pactats amb les empreses privades. El PP no planteja altra solució que la privatització de serveis sense cap control per part de l’administració local i això ens aboca al caos més absolut.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *