Compromís exigeix millores d’accessibilitat en l’entorn de l’estació de Catarroja

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha advertit a l’actual equip de govern de la necessitat d’actuar i millorar l’accessibilitat en algunes zones de la localitat, entre elles la zona pròxima a l’estació de Renfe de Catarroja, lloc molt freqüentat per vianants que utilitzen aquests carrers per a poder agafar el tren.

Segons Monzó, resulta incomprensible veure resolucions d’alcaldia on l’ajuntament paga factures a empreses que es dediquen a “llavar la imatge del PP de Catarroja mitjançant propaganda i butlletins informatius pagats per tots, on la gestió del govern és meravellosa” i que encara existisquen carrers i voreres, com les quals es poden observar en la imatge, que dificulten el pas als vianants que estan obligats a baixar de les voreres perquè que en elles es troben obstacle incomprensibles.

Així mateix, Monzó també ha advertit al PP que parle clar als ciutadans i que ens diguen si, finalment Catarroja dispndrà en aquesta legislatura d’una estació accessible. L’alcadesa de Catarroja simplement es dedica a llegir al plenari cartes que li envien des d’Adif mentre el seu partit vota en contra a madrid d’una partida per dur endavant les obres.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *