Compromís ha demanat a l’actual equip de govern i a la resta de partits de l’oposició que donen suport a la seua proposta davant la passivitat de l’actual equip de govern que és incapaç de portar avant iniciatives per a la localitat.

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, considera que és fonamental que a partir del mes de juny els ciutadans de Catarroja disposen d’un transport públic que els garantisca poder anar al nou hospiital de la Fe de València. Fins ara una empresa privada d’autobusos és la que feia el trajecte fins a València passant per l’hospital Doctor Peset. Algú haurà de garantir, ara, aquest servei al ciutadà i l’Ajuntament és el que ha d’exigir-ho i garantir-ho si no ho fan les empreses privades.

El projecte del metro lleuger que unia diferents poblacions de l’Horta Sud, afirma Monzó, està amagat en els calaixos de Conselleria i l’alcaldessa de Catarrroja, Soledad Ramón, ha sigut incapaç de reclamar absolutament res al govern valencià, els exemples són
innombrables i el fracàs del govern del PP de Catarroja és, si més no, apoteòsic. El PP s’ha
dedicat a vendre fum i a enganyar la ciutadania amb projectes que no s’han dut a terme.

Ara estem en mans d’empreses privades, s’afirma des de Compromís, potser açò és el que sempre ha pretès el govern d’Alberto Fabra amb la complicitat del govern de Catarroja que estan més pendents que assegurar contractes a 15 anys amb empreses privades que de governar per a tots els ciutadans amb projectes il·lusionants.