El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha advertit a l’actual equip de govern del mal estat en el qual es troba l’única pista de Skate de la ciutat, situada en el parc de Paluzie. Monzó considera que la política del PP de Catarroja és inaguantable perquè el manteniment en infraestructures és nul. Compromís ha advertit a l’actual equip de govern que part del mur de la pista està destrossat i que el recinte està brut i ple de pintades.

Compromís considera que la política de joventut del municipi necessita aire fresc i propostes clares. Els jóvens no disposen d’espais públics on reunir-se, els espais esportius de la ciutat tenen un manteniment inadequat i insuficient. L’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramon i l’actual equip de govern viuen d’esquena a la realitat del municipi i a les necessitats de la gent jove. Compromís lamenta que el pressupost per a joventut siga el més baix de tots i que en aquesta legislatura no hi haja hagut ni una proposta atractiva per a aquest sector de la població.