Resta tan sols un mes per a les eleccions europees, i en Compromís per Catarroja ja estem treballant de valent per donar a conéixer les propostes de Primavera Europea, coalició que Compromís lidera i que encapçala Jordi Sebastià.

Així, el pròxim divendres 25 d’abril a les 20.00h, celebrarem un acte de precampanya d’àmbit comarcal a la Biblioteca Municipal de Sedaví. Vindran a xarrar amb nosaltres Jordi Sebastià, cap de llista per a les eleccions europees per Compromís, i Isabel Martin, membre de la llista i regidora a Paiporta.

El format de l’acte serà una xerrada amb torn obert de preguntes per als candidats, serà una excel·lent oportunitat per transmetre als candidats les nostres inquietuds i que ens expliquen de quina forma el Parlament Europeu ens pot ajudar.

A més, Compromís per Catarroja realitzarà diferents accions pels carrers del poble durant les quals informarem al poble sobre les nostres propostes i sobre l’actualitat municipal. També farem un sopar d’inici de campanya i de tancament, tots dos a la nostra seu.

Per a la jornada electoral del 25 de maig estem configurant els equips d’apoderats per estar presents en totes les meses del poble. Si voleu col·laborar amb nosaltres ens ho podeu comunicar al correu catarroja@compromis.net o emplenant el formulari que trobareu a la web del nostre candidat.