Precs i preguntes formulades en el plenari del mes d’abril de 2014

PREGUNTES 
1.- M’gradaria que l’alcaldessa de Catarroja explicara a la ciutadania per què no ha tingut la cortesia de contestar les preguntes que des de fa mesos han formuat alguns ciutadans al plenari. Alguns d’ells estan esperant més d’un any que se’ls conteste i encara no s’ha fet. Si no els ha de contestar, per a què els demana les dades personals?

2.- M’agradaria saber quan pensa l’actual equip de govern millorar els accessos a l’estació de Renfe de Catarroja; hi ha voreres on no es pot circular i passos de vianants mal situats.

3.- Quan tindren els catarrogins i les catarrogines una estació accessible? Ja ha passat més de mig any que l’Alcaldessa ens va ensenyar la carta que li dirigiren però no s’ha vist cap moviment. Què ha fet Soledad Ramon i l’equip de govern del PP des d’aleshores?

4.- Ens poden explicar per què alguns diaris de distribució gratuïta reproduixen íntegrament notes de premsa d’aquest Ajuntament? A quins diaris hem pagat entre tots i totes perquè reproduisquen una informació totalment sesgada i partidista? Quants diners s’ha gastat l’Ajuntament de Catarroja en el darrer any en divulgar informació per mitjans de comunicació privats, sense tenir en compte el Periòdic de Catarroja?

5.- Si entre les funcions de la policia local no està la recollida i l’atenció de gossos que circulen per les vies públiques fins que siguen recollits per l’empresa Gossos d’Alpe, ens poden explicar si entre les funcions de la policia està traslladar a l’actual regidor de policia i a l’alcaldessa a visitar els casals de les Falles del nostre poble?

6.- Ha pres alguna decisió l’actual equip de govern per solucionar l’estacionament en la zona dels voltants del carrer Jose Manuel Izquierdo i del casc antic de la població? Quan pensen eliminar els vehicles situats al mig de l’Avinguda de la Rambleta?

7.- Ha tingut l’ocasió la sra. alcaldessa de reivindicar a la sra. Mª José Català millores per a l’escola pública de Catarroja durant la seua visita al TAC? Li ha reclamat l’aulari de l’escola oficial d’Idiomes per al nostre poble? Quins compromisos ha assumit l‘actual goven valencià amb Catarroja en matèria educativa i cultural?

PRECS
1.- Preguem a l’actual equip de govern que netegen i milloren considerablement les instal·lacions del parc de Paluzié davant l’esdeveniment de les Trobades d’Escoles en Valencià. Així mateix, preguem que pinten i arreglen les instal·laciones de les Pistes de Skate que estan en una situació lamentable i que posem la font en funcionament

2.- Preguem que l’Ajuntament de Catarroja faça totes les gestions possibles per a garantir el transport públic de la ciutadania de Catarroja cap al nou hospital de La Fe de València. Considerem que és un servei essencial i necessari i l’Ajuntament ha de garantir que existica per qualsevol de les vies possibles.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *