En les recents eleccions al Parlament Europeu Compromís va aconseguir a Catarroja un total de 1.176 vots. Esta una fita històrica perquè suposa no sols aconseguir el major suport en qualsevol cita electoral (a banda de les Municipals de 2011), sinó que heu aconseguit amb el vostre recolzament que, per primera vegada, Compromís sume a Catarroja més d’un 11% dels sufragis totals. Val a dir que, pel moment, en el recompte oficial consta com a vots totals la xifra de 1.137 degut a un error de transcripció en les actes en una de les meses electorals. Tot i això, estem lluitant de valent per a que el vot d’eixes 39 persones vaja, finalment, a la candidatura en la que han dipositat la seua confiança.

Des de Compromís per Catarroja volem agrair la confiança que heu dipositat en nosaltres i en la coalició Primavera Europea per a portar, per primera vegada, una veu valenciana a Brussel·les, la del nostre candidat Jordi Sebastià. Així mateix, volem fer extensiu este agraïment a totes les persones que han participat activament en la campanya, tant en les diferents eixides que hem fet durant els quinze dies anteriors a les eleccions com totes aquelles que van participar com a apoderats de Compromís en totes i cadascuna de les meses electorals del poble. A totes i tots, gràcies.

El magnífic resultat aconseguit ens afiança en la creença de que el canvi a Catarroja, d’ací a un any, és més que possible. Per això ens cal la participació, ajuda i complicitat de totes les persones que vulguen fer-ho possible, a les què convidem a treballar braç a braç per a que d’ací un any, comence una nova etapa per al poble de Catarroja.