Preguntes

1.- Ens podrien dir quan començaran les obres de millora i accessibilitat de l’estació de Renfe de Catarroja?

2.- Per quin motiu el centre da salut de Catarroja s’ha passat més d’un mes sense ascensor? Quines gestions ha fet l’Ajuntament de Catarroja? Si han fet alguna gestió voldríem que l’equip de govern ens facilitara alguna còpia d’escrit o avís que s’haja fet des de l’Ajuntament

3.- Ha donat l’alcaldia alguna ordre a la policia local perquè tinguen en compte la situació peculiar (pel que fa a l’estacionament de vehicles) de les zones del poble que estan en obres?

4.- Si el PP ens pot confirmar si disposa de càmeres per a controlar si utilitzem el nostre despatx o no? En cas contrari, com saben si l’utilitzem?
Prec

El municipi de Catarroja ha sigut testimoni este mes de maig de la celebració festiva de les XVII Trobades d’escoles en Valencià de l’Horta Sud. Sens dubte va ser un dia emotiu, festiu i reivindicatiu on milers de persones van manifestar el seu suport a l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià. El mateix dia que a Catarroja es celebrava la trobada d’escoles en valencià també es feia a altres comarques valencianes; és el cas de la Safor, concretament a la població de Benirredrà. Tot i que les trobades es celebren en un ambient de festa, un grup de violents van agredir 5 joves que es disposaven a participar en les trobades d’esta localitat de la comarca de la Safor.

Preguem que l’Ajuntament de Catarroja condemne públicamente estos actes violents i que exigisac a la delegada del govern que actue de manera ferma i contundente contra este tipus de gent, així com les organitzacions que els donen suport.