El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, considera “impresentable” que l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramon, afirme en el ple que desconeixia que els camions anaven a instal·lar els barracons aqueix dia en el centre d’educació infantil i primària Vil·la Romana de Catarroja, centre on justament aquests dies, té lloc l’escola d’estiu organitzada per l’Ajuntament de Catarroja. Monzó entén que “existeix una clara i irresponsable deixadesa de funcions del regidor d’educació, David Nacher i una tremenda falta de comunicació entre l’ Ajuntament de Catarroja i la Conselleria d’Educació”.

Monzó considera que l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramon, hauria de replantejar-se la seua situació davant el continu menyspreu al que està sotmesa des del govern valencià. El menyspreu del govern valencià a Catarroja és “insultant”, així com les retallades que estem patint en la localitat en matèria d’educació, sanitat i serveis socials. Monzó considera que no s’entén com l’Ajuntament desconeixia que s’anava a procedir a la instal·lació de barracons mentre els xiquets jugaven en el pati i que hagueren de ser els pares els qui cridaren a la policia local davant la desesperació en veure que els barracons que traslladaven els camions “sobrevolaven” els caps dels xiquets.

Monzó ha demanat a l’alcaldessa de Catarroja que “es plante” davant el seu partit o que assumisca la seua ineficàcia absoluta per a defensar els interessosde la ciutadania de Catarroja. Els ciutadans volen una alcaldessa que antepose els interessos dels seus ciutadans als personals o als del seu partit. El PP de Catarroja no ha assumit cap responsabilitat política malgrat l’autèntic caos en el qual està sotmesa la població en tots els aspectes, educació, sanitat, esports, festes, etc.