Compromís denuncia l’existència de solars municipals bruts dins del nucli urbà

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramon, que done exemple i netege tots els solars de propietat municipal que existeixen en el municipi. Compromís assegura que és vergonyós la proliferació d’abocadors i solars abandonats en el municipi davant la passivitat de l’actual equip de govern.

Monzó ha recordat a l’alcaldessa que alguns solars de propietat municipal ja es van calar foc durant les festes falleres davant la falta de prevenció i la nefasta combinació de petards i mala herba seca. Compromís lamenta que “el PP de Catarroja no hi haja mogut ni un dit des d’aleshores”. Monzó no entén amb quina moral l’Ajuntament pot exigir als veïns la neteja dels seus solars quan el mateix ajuntament no és capaç de fer-ho amb els de propietat municipal.

El portaveu de Compromís assegura que la imatge de Catarroja està sent perjudicada davant la falta d’iniciatives de l’equip de govern, la brutícia és cada vegada més alarmant i a aquesta brutícia ara s’uneix l’olor del clavegueram davant l’absència de pluges.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *