El govern municipal es gasta deu vegades més en propaganda que en beques

Compromís per Catarroja ha criticat la decisió de publicar mensualment “El periòdic de Catarroja” des del mes de setembre fins al mes de maig, per considerar-ho un acte no prioritari, sinó electoralista i oportunista. Allò important per al PP de Catarroja és llavar la seua malparada imatge de cara a les eleccions municipals de 2015.

El PP ha negat sempre la participació de la resta de partits de l’oposició en esta publicació, tot i que el cost de la mateixa ix de l’erari públic, d’una partida del pressupost municipal destinada a esta finalitat. Monzó assegura que es tracta d’una “cacicada més, pròpia de dictadures” en les quals el govern municipal es pensa que amb els diners públics es pot fer el que li vinga en gana, sense donar cap tipus d’explicació.

Monzó assegura que el periodista municipal, que és qui redacta les notes de premsa, és personal de confiança del PP i no s’ha dignat a fer cap referència en tota la legislatura a les propostes presentades per Compromís als plens; sens dubte una mostra ben clara de que es tracta del periodista del PP i no de l’ajuntament de Catarroja, encara que el seu sou ho paguem entre tots.

Compromís ha comparat estes xifres amb les 16 beques d’ajudes a transport universitari que ha concedit l’ajuntament de Catarroja, açò evidència l’enorme fracàs en les polítiques socials del PP de Catarroja que només havia destinat 2600 euros per a este concepte en un municipi on hi ha centenars de joves que, a hores d’ara, estan estudiant titulacions universitàries o una formaci´p professional de grau superior. Sens dubte es tracta d’un clar exemple de les prioritats de l’equip de govern que ha malgastat diners en projectes inviables com el PAI del Nou mil·leni i que ara, en canvi, és incapaç de fer infraestructures municipals decents per al municipi i ajudar les persones que més ho necessiten.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *