Compromís per Catarroja critica que l’alcaldessa es dedique a repartir tiquets de menjar des del seu despatx mentre desmantella els serveis socials municipals.

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, considera l’actitud de la primera edil de la ciutat de “més pròpia de temps passats” i de règims dictatorials on tot el poder se li donava a una persona que amb els diners de tots es dedica a fer caritat. Monzó considera que catarroja és un dels pocs municipis que no té regulat mitjançant ordenança municipal les ajudes per emergència social, a pesar que des de Compromís se li ha exigit al PP més transparència i més mecanisme per l’àrea de serveis socials.

Des de Compromís s’insta a l’alcaldessa al fet que reflexione i que dote l’Ajuntament de personal suficient per a poder assistir, formar i orientar a les famílies més necessitades de la població. No podem permetre que un servei tan essencial com el SEAFI funcione a mig gas per la ineptitud del govern municipal; així mateix Monzó repta a l’alcaldessa de la localitat al fet que diga públicament que especialista atendrà els casos d’addiccions que fins a la jubilació de la tècnic de la UPC oferia serveis socials. Compromís considera que el PP està amortitzant llocs fonamentals i que el servei que es pot oferir a la ciudadania cada vegada està més limitat malgrat l’esforç dels tècnics municipals.

Compromís considera que el PP concep l’assistència a les famílies com a caritat quan el que necessiten les famílies és formació, orientació i eixides professionals.considera que gràcies a organitzacions com Càrites moltes famílies de la població poden tirar endavant perquè estan fent la funció que li correspon a l’administració.

Compromís considera l’actitud de l’alcaldessa d’hipòcrita perquè la seua finalitat és clarament electoralistes mentre el seu partit es dedica a desmantellar els serveis socials del municipi. Compromís considera “vergonyós” que l’alcaldessa exigisca disposar de tiquests de compra per a establir ella l’ordre i la prioritat de les famílies necessitades del municipi.