Compromís proposa el muntatge de pèrgoles en aquells parcs infantils on no existeix ombra

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja; Jesús Monzó, ha instat a l’alcaldessa Soledad Ramon al fet que mostre públicament un certificat que assegure que tots els parcs de la localitat compleixen amb els suggeriments de la normativa europea en matèria de seguretat als parcs infantils. Monzó considera que després de fer una inversió propera als 80.000 euros, s’ha reposat mobiliari amb materials metàl·lics malgrat les recomanacions europees d’utilitzar plàstic i fusta evitant, així, els metalls perquè adquireixen major temperatura i poden provocar cremades. Monzó entén que “és absurd reformar els parcs i no complir totes les recomanacions que es plantegen des de la Unió Europea”.

Monzó també ha demanat al govern municipal que culmine correctament allò que ha començat i que cobrisca amb pèrgoles algunes de la zones infantils que manquen completament d’ombra, com és el cas de la Plaça Major de Catarroja o la Plaça de l’església María Mare on és insofrible anar a jugar tant per als menors com per als pares davant l’absència absoluta de zones d’ombra i de protecció solar.
Compromís porta anys demanant la reposició de la pèrgola de la Plaça Major de Catarroja que va desaparèixer durant un temporal de vent fa més de 4 anys. Per a Monzó “esta és la política del PP de Catarroja, allò que desapareix o s’espatlla, no es torna a reposar”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *