Monzó acusa al PP de votar a Madrid una cosa i ací defensar tot el contrari. El portaveu de Compromís afirma que Mariano Rajoy i Alberto Fabra han deixat en ridícul a Soledad Ramon i al PP de Catarroja, que porta anys anunciant inversions que no arriben. El portaveu de Compromís repta a l’alcaldessa al fet que deixe la seua acta si és incapaç de convèncer als seus companys de partit.

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha reptat a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramon i al seu equip de govern perquè deixen la seua acta a la disposició del partit si finalment el PP en les Corts generals no accepta les esmenes de Compromís perquè l’estat invertisca en la localitat de Catarroja els 4,3 milions d’euros en infraestructures tan necessàries com; l’accés al municipi des de la V-31 (Pista de Silla), la creació d’un parc arqueològic, millores en l’accessibilitat de l’estació de Renfe, així com la creació d’una caserna de la Guàrdia Civil i el condicionament dels marges del barranc de Xiva, al seu pas per la localitat.

Les esmenes han estat presentades pel Diputat de Compromís-Equo en les Corts Generals, Joan Baldoví, a instàncies del grup municipal de Compromís a Catarroja. Compromís espera tenir el suport de tots els partits que tenen representació en l’Ajuntament de Catarroja perquè “entenem que allò que reclamem per a Catarroja és necessari”, assegura Monzó, que apunta que “les inversiones a Catarroja per part de l’estat han sigut manifestament millorables amb els governs del PP i del PSOE”.

Podeu consultar les esmenes presentades en la secció Congrés dels Diputats de la nostra web.