Monzó: “ Els pressupostos per a 2015 són electoralistes i poc realistes”

Podeu descarregar-vos la intervenció de Jesús Monzó i les esmenes clicant ací.

Compromís destaca que les inversions previstes per al 2015 cauen un 33% respecte als pressupostos del 2014 i que la Generalitat i la Diputació invertiran un 50% menys en el municipi. El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, va criticar la falta de planificació del govern del PP en inversions i la nul·la participació ciutadana.

Monzó va lamentar que el PP haja rebutjat totes les esmenes presentades per Compromís i va recordar al PP la seua nefasta política d’ocupació, l’augment del nombre d’aturats en 352 persones durant la present legislatura i el deute de la Generalitat amb el municipi que supera els 2 milions d’euros, entre ells 800.000 euros de les aportacions compromeses per al TAC.

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, va remarcar que els pressupostos presentats per l’equip de govern són “irreals i electoralistes” perquè cerquen donar “almoina” als ciutadans, guanyar vots amb ajudes d’emergència social i tot açò sense una regulació concreta mitjançant una ordenança municipal que el PP es nega a aprovar.

Monzó va recordar a Soledad Ramon que: “El PP de Catarroja està sent “burlat” i està fent el ridícul més espantós, anunciant inversions que mai arriben i votant una cosa a Catarroja i el contrari en les Corts Valencianes i a Madrid”. Compromís va lamentar que el PP no tinga uns objectius clars i una idea concreta de municipi i que realitzeinversions sense informes tècnics
que ho avalen. Així mateix Monzó va denunciar la supressió de serveis educatius com els Programes de qualificació professional inicial i el programa de prevenció comunitària.

Respecte a les esmenes presentades per Compromís i rebutjades pel PP estava la reducció del sou de l’alcaldessa i l’eliminació de la dedicació exclusiva del primer tinent d’alcalde, Rafael Sanchís, diners que hauria d’invertirse en ajudes a la dependència, famílies i menors, així com en les persones majors del municipi. El PP també va rebutjar augmentar la partida per al banc de llibres de primària i secundària, un banc d’aliments municipal, així com la proposta de Compromís d’inventariar i catalogar tots les obres artístiques situades en els edificis municipals. El PP també es va oposar a augmentar la partida municipal destinada al comerç local, així com la destinada a polítiques d’igualtat i educació.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *