Comencen les #primàriesCompromís!

Les #PrimàriesCompromís han donat el tret d’eixida, qualsevol veí/ïna de Catarroja i del País Valencià podrà participar per decidir les llistes de Compromís a les Corts i als Ajuntaments.

En la web http://compromis.net/primaries pots omplir el formulari per inscriure’t i participar. Només et demanem un parell de requisits: voler un #CanviValencià en favor de les persones i tindre més de 16 anys. En la mateixa web podràs trobar tota la informació referida al procés de Primàries. També tens el mail primaries@compromis.net, el Twitter @CompromisPRM i el Facebook Primàries Compromís per estar al dia de tota l’actualitat i poder preguntar els dubtes que tingues.

Recorda que tens del 4 de desembre al 21 de gener per inscriure’t al cens per votar Ara bé, en cas de ser militant o simpatitzant registrat de Compromís no cal inscruire’s.

Per altra banda, del 4 al 12 de desembre per formalitzar la teua candidatura a les Corts Valencianes. Per al procés de primàries a Catarroja el termini de presentació de candidatures és del 15 al 19 de desembre.

Les votacions seran del 28 al 30 de gener per internet i el 31 de gener de manera presencial en les meses electorals que s’hi habilitaran.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *