Compromís exigeix rectificacions davant la manipulació de notícies en El periòdic de Catarroja

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, considera que la desesperació del PP de Catarroja davant la proximitat de les eleccions municipals els està portant a la pràctica de polítiques “caciquils”, tenint el periodista municipal al servei del PP però pagat amb diners públics. Compromís acusa a l’alcaldessa de fer “clientelisme” amb els diners de tots i exigeix una rectificació pública. Si aquesta no es produeix, Compromís no descarta acudir als tribunals davant l’evidència que existeix una vulneració del dret a rebre una informació veraç i plural.

Compromís considera ‘vergonyós i manipulador’ que existisquen notícies en l’últim número de la publicació de El periòdic de Catarroja on s’afirma, entre altres coses, que ‘L’equip de govern ajudarà econòmicament a les famílies del municipi amb joves universitaris’ o que es mentisca amb les xifres del repartiment dels tiquets de l’actuació del grup Amores en el Teatre Auditori de Catarroja (TAC), quan la mateixa alcaldessa ha reconegut a Compromís que es desconeix el nombre exacte d’assistents a l’acte, dada molt preocupant perquè és el mateix ajuntament el que ha de controlar l’aforament i no donar entrades a tort i a dret sense cap tipus control i directament des d’alcaldia.

Monzó també ha acusat al PP d’utilitzar diners públics per manipular i fer campanya política amb els vals de menjar per a les famílies necessitades i en la setmana del major. Així mateix, l’equip de govern ha invertit 20.000 euros en la publicació dels últims números del Butlletí Informatiu Municipal. Compromís recorda que el PP de Catarroja s’ha negat en reiterades ocasions a fer un periòdic municipal plural on puguen participar totes les associacions de la localitat, així com els diferents grups polítics.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *