Preguntes
1.- Considera l’equip de govern que gastant-se 18.000 en el catering la Hacienda de El Puig, més de 9.000 euros en el restaurant la Ferradura de la Patacona o 1.500 euros en el catering Caramelo de Picassent, així com comprar disfresses als comerços xinesos de Manises és defensar el comerç i l’hosteleria local?

2.- Considera la sra. Alcaldessa i la regidora de benestar social lògic i ètic utilitzar els diners públics de Catarroja per a convidar a dinar a més de 350 persones majors i utilitzar aquest dinar per a fer un discurs polític? De veres pensen que eixes són les prioritats dels nostres majors quan molts d’ells esperen anys i anys cobrar la dependència i damunt els han llevat el servei d’especialistes i la farmacia de guàrdia les 24 hores al poble?

Precs
1. Pregue que la sra. Alcaldessa explique públicament perquè han convertit el cementeri de Catarroja en un autèntic abocador incontrolat. Hem pogut observar com l’informe de la policia i del sr. Vicent Vanaclocha no coincideixen i no hem tingut accés a l’informe dels bombers. El que és evident és que en aquell incendi no solament es van cremar matolls sinó també vehicles i altres elements. Les imatges i els videos gravats pel veïnat de la zona així ho acredita però ens agradaria escoltar les seus explicacions i saber si vosté ha accedit a tota la documentació per exigir responsabilitats.

2. Pregue a l’actual equip de govern que paralitze l’asfaltatge dels carrers empedrats dels voltants del mercat municipal. Entenem que es tracta d’una mesura autoritària que no està avalada per cap informe municipal, ni consensuada amb els veÏns i vendedors dels mercat, a més a més suposa un atemptat contra el patrimoni de tots els catarrogins i les catarrogines que majoritàriament estan a favor dels carrers empedrats i en contra de l’asfalt que, per molt que vostés ens el vulguen vendre bonic, és molt menys ecològic i menys econòmic.

3.- Pregaria a la sra. Alcaldessa quan utilitze diners públics per a viatjar a Madrid es concrete a la factura el motiu del viatge i amb qui ha anat a parlar. Pensem que cal ser transparents i no ha d’esperar a que Compromís li ho sol.licite per escrit.