Les factures van ser aprovades al costat d’altres viatges de treball i formació realitzats per funcionaris durant el quart trimestre de 2014. L’alcaldessa ha hagut d’explicar per escrit la finalitat d’aquests viatges. El concepte del viatge dels funcionaris està motivat i aprovat per resolució d’alcaldia, però en el cas dels viatges realitzats per l’alcaldessa en cap moment s’explica el motiu del viatge i en representació de qui va. L’única cosa que apareix és l’agència que ho tramita, que es tracta d’un viatge amb tren València-Madrid, el dia i l’import del mateix; 128€

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha lamentat que el concepte s’ha explicat després de demanar explicacions per escrit i amb posterioritat al fet que les factures s’aproven per resolució d’alcaldia.

Des de Compromís exigim transparència absoluta amb els diners públics. Monzó assegura que la ciutadania hauria de tenir accés a totes les relacions de factures aprovades per l’equip de govern mitjançant el portal de la transparència però el PP s’ha negat en reiterades ocasions. Entenem que la ciudadania té el dret a saber en què es gasta el PP els diners de tots i totes, especialment en els últims mesos en els quals Soledad Ramón sembla especialment esplèndida malbaratant diners públics en obres, restaurants i caterings, curiosament de fora de la localitat, donant un exemple nefast de suport al comerç i l’hosteleria catarrogina.