Compromis denuncia davant la Junta electoral la utilització publicitària per part del PP de les parades d’autobús

Compromís considera que el govern del PP no ha tingut cap voluntat de fer complir la llei electoral i està utilitzant espais municipals per fer campanya partidista. Compromís assegura que existeixen 8 mupis en les marquesines de les parades d’autobusos amb publicitat institucional i que ningú ha manat llevar des del passat 31 de març, dia en el qual es van convocar les eleccions municipals i autonòmiques”

El portaveu de Compromís i candidat a l’alcaldia per aquesta formació, Jesús Monzó, assegura que Compromís també està analitzant la informació que es divulga a la pàgina web i no descarta presentar noves denúncies davant la Junta electoral de zona.

Monzó assegura que: “el govern de Soledad Ramón sembla ser que no ha tingut bastant amb gastar-se més de 20.000 euros a publicar els últims nombres de El periòdic de Catarroja, pamflet del PP pagat amb els diners de tota la ciutadania, o els prop de 2.000 euros pagats a dit per a la realització d’un catering per 300 persones en la gala de l’esport celebrada recentment en el TAC de Catarroja”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *