Compromís acusa al PP de Catarroja d’obstaculitzar el seu treball de fiscalització i de fer una política poc transparent

Soledad Ramón s’ha negat a respondre precs i preguntes formulades per Compromís durant els mesos de març i abril, incomplint greument el reglament d’organització i funcionament de les entitats locals que obliga a la primer edil a respondre les preguntes en el ple ordinari de cada mes.

L’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, s’ha negat a contestar preguntes i precs realitzats per Compromís durant els mesos de març i abril, preguntes que haurien d’haver sigut respostes durant els plens ordinaris celebrats durant aqueixos mesos. Davant la gravetat de la situació, el portaveu de Compromís i candidat a l’alcaldia, Jesús Monzó, ha demanat a la secretària municipal que fera constar per escrit mitjançant acta de compareixença la falta de resposta de la primera edil.

Monzó considera que estem davant una evidència més d’obstaculizació i de falta de transparència de l’actual equip de govern municipal, una tònica que ha marcat la present legislatura on l’alcaldessa, Soledad Ramón, ha tingut la desvergonya d’arribar a contractar un conserge mitjançant resolució d’alcaldia i de pagar factures de viatges a Madrid sense cap tipus de justificació.

Monzó ha demanat aquest escrit per a poder prendre les mesures legals pertinents davant el que es considera una falta clara d’obstaculizació a la informació, vulnerant així el dret a la informació dels regidors per a poder fiscalitzar les actuacions de l’equip de govern

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *