El passat dimecres les regidores de l’Ajuntament de Catarroja de Benestar Social, Núria Blanch, i d’Agricultura, Empar Chulià, van mantindre una reunió amb Consol Castillo, regidora coordinadora de l’àrea de Benestar Social i regidora d’Agricultura de l’Ajuntament de València.

L’encontre va servir per intercanviar sinèrgies sobre els problemes comuns de les esmentades àrees tant a Catarroja com a València. En el cas de Benestar Social es va posar de manifest la manca de personal comuna a totes les administracions locals, així com la necessitat de coordinar els diferents serveis per tal de detectar amb antelació els casos de persones en situació de risc, objectiu comú a les dues corporacions municipals.

Pel que fa a Agricultura es va sondejar la possibilitat de col·laboració en projectes com la recuperació de l’horta, de tal manera que el pla integral que s’està implantant en el Cap i Casal s’estenga també a tota la comarca, amb la col·laboració de la resta d’administracions. Chulià també va tractar amb Castillo sobre l’experiència del mercat de productes agrícoles que s’ha portat a terme a València.