Els regidors de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja celebraran, el proper dissabte 13 de febrer, una reunió oberta amb el veïnat del barri d’El Mercat. Serà a partir de les 10:30 del matí al bar del Mercat Municipal.

Jesús Monzó, Martí Raga, Núria Blanch, Empar Chulià i Dolors Gimeno atendran a totes aquelles persones que vulguen formular suggeriments, queixes, etc relacionats amb el barri per tal de millorar els serveis municipals.

Esta és la segona reunió oberta que l’equip de Compromís per catarroja celebra amb el veïnat del poble, després de l’acte que es va desenvolupar el passat 7 de novembre a Les Barraques, durant el qual nombroses persones s’hi van acostar per fer arribar a les regidores i regidors les seues queixes i suggeriments.

Durant les pròximes setmanes s’anunciaran nous encontres en altres barris del poble.