Catarroja ja compta amb una estació accessible

Després de molts anys de reclamar-ho en totes les instàncies possibles, el poble de Catarroja ja compta amb una estació de ferrocarril amb accessibilitat plena per a totes les persones, independentment de la seua mobilitat. La passada setmana es posaven en funcionament els ascensors després de quasi un any d’obres, resolent així un greu problema que discriminava les persones amb mobilitat reduïda i penalitzava l’ús del transport  públic.

Han sigut nombroses les ocasions en les quals Compromís ha demanat la instal·lació d’ascensors en l’estació de Catarroja. De fet, des de Compromís per Catarroja s’ha propiciat la presentació d’esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) mitjançant l’actual portaveu del grup de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, en els anys 2012, 2013 i 2014. Esmenes que es van presentar repetidament (amb rebuig inclòs del partit que fins ara governa a Madrid) fins que va aparèixer la consignació pressupostària durant l’any 2015 (que no estaba prevista en el projecte de pressupostos presentat en octubre de 2014) i es van iniciar les obres. Val a dir que en

Ara, l’accessibilitat de l’estació és ja una realitat. Ara cal continuar treballant per a fer de Catarroja una ciutat totalment accessible i amb una mobilitat sostenible.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *