Tornem a la Llotgeta el dissabte 3 de febrer

El proper dissabte 3 de febrer l’equip de Compromís per Catarroja mantindrà un encontre amb els veïnat de la zona de la Llotgeta dins la iniciativa “Tornem a…”, que des de 2015 propicia que les regidores i regidors de la formació escolten directament la ciutadania per prendre nota dels seus suggeriments.

L’encontre tindrà lloc al bar de la plaça de la Llotgeta, i començarà a les 11 hores amb la presència de Jesús Monzó, Martí Raga, Núria Blanch, Empar Chulià i Dolors Gimeno.

A més d’escoltar les persones que s’hi acosten l’equip de Compromís explicarà les accions que fins ara s’han fet a la zona, com ara la peatonalització del carrer Sant Pere, l’eliminació barreres arquitectòniques al carrer La Font o la reordenació del trànsit per a guanyar places d’estacionamemt als carrers Barcelona, Terrassa i Sabadell.
bcn terrassa i sabadell

La de la Llotgeta serà la setena reunió del cicle “Tornem a…” després de les celebrades a Les Barraques, El Mercat, Xarco-Tramviaris, Paluzié, Fumeral i el Raval.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *