El Port no sols és la destinació turística senyera de Catarroja i cor del parc natural de l’Albufera, sinó que continua sent un focus d’activitat econòmica i cultural, així com centre de moltes de les tradicions més arrelades del nostre poble.

Per això el proper dissabte 16 de juny les regidores i regidors de Compromís per Catarroja estaran des de les 11 a Ca Baina per tal de parlar amb totes les persones vinculades al Port i les seues activitats que vulguen aportar idees, fer suggeriments o, simplement raonar durant una estona amb l’equip de Compromís per Catarroja. A més, també explicarem algunes de les accions que afecten al Port i el seu entorn, com l’arribada del carril bici.

Es tracta de la novena edició del “Tornem a…”, que va començar en 2015 i que ja ha passat per Les Barraques, El Mercat, Xarco-Tramviaris, Paluzié, Fumeral, el Raval, la Llotgeta i Vil·la Romana.