Tornem a Vil·la Carme el pròxim dissabte 27 d’octubre

Dissabte 27 d’octubre les regidores i regidors de Compromís per Catarroja estaran al barri de Vil·la Carme per tal de parlar amb el veïnat i explicar l’acció de govern, així com prendre nota dels suggeriments per millorar el barri.

L’equip de Compromís també presentarà al veïnat les diferents accions que s’han portat a termen a Vil·la Carme durant esta legislatura, com ara la instal·lació d’un punt del servei municipal de lloguer de bicicletes, Catarroda, la reurbanització del passeig de la Diputació per connectar-la amb el poble a través d’una via renovada o l’acord per a l’assumpció de competències en matèria de vials i manteniment de l’espai públic de tot el recinte de Vil·la Carme.

Amb el Tornem a Vil·la Carme ja són deu les reunions amb el veïnat dels diferents barris del poble que l’equip de Compromís a l’ajuntament de Catarroja ha portat a terme durant esta legislatura, visitant les Barraques, el Mercat, Xarco-Tramviaris, Paluzié, Fumeral, el Raval, la Llotgeta, Vil·la Romana i el Port.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *