La regidoria d’Educació llança la campanya “Trenquem el silenci”

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Catarroja, dirigida per Núria Blanch, ha organitzat la campanya contra el bullyng i la violència “Trenquem el silenci“, que posarà a disposició de la comunitat educativa del poble una sèrie d’activitats com xarrades, actuacions musicals i teatrals i exposicions per a conscienciar sobre el problema de l’assetjament escolar.

El 8 de novembre el raper Arkano farà la xarrada “El arte de vivir”, que es complementarà amb l’actuació de Micormaqué, al TAC a partir de les 10 hores. El mateix dia a partir de les 18 hores hi haurà una activitat dirigida als centres educatius, en concret als grups de 3er i 4t d’ESO, amb entrada lliure fins completar aforament.

El 23 de novembre tindrà lloc al TAC a les 10 del matí la xarrada “Cuando las palabras matan” a càrrec de la psicòloga Sonia Cervantes, amb la posterior actuació de Micromaqué. L’activitat està dirigida als grups de 1er i 2n d’ESO dels centres educatius de Catarroja.

El mateix dia, pero a les 18 hores Sonia Cervantes oferirà la xarrada “Amores que matan”, també amb l’actuació posterior de Micromaqué. L’entrada és lliure fins completar aforament.

A més, Mos Teatre actuarà a tots els centres d’educació infantil i de Primària, i a partir del 14 de novembre es podrà visitar l’exposició fotogràfica “Trenquem el silenci”, amb fotografies realitzades per les persones del programa PONT. AL’exposició s’ubicarà a la sala multiusos de l’Ajuntament.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *