Catarroja analitza el present i el futur del seu moviment associatiu

La regidoria de Participació Ciutadana, dirigida per Dolors Gimeno, i la Fundació Horta Sud han convocat les associacions del municipi per continuar amb l’anàlisi i propostes de futur en la IV Jornada de l’Associacionisme a Catarroja, que analitzarà el present de les associacions i la seua base associativa, així com el seu futur i relleu generacional.

La jornada tindrà lloc el dissabte, 1 de desembre, a les dependències de l’Escola d’Adults de Catarroja, de 9 a 14 h. Les places són limitades i cal comunicar l’assistència amb la suficient antelació. Esta acció te la “ferma voluntat de continuar amb les tasques encetades en les anteriors Jornades de l’Associacionisme a Catarroja”, segons Gimeno.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *