La regidoria d’Educació impulsa un cicle de cine en valencià per a escolars

El dimecres 9 de gener comença un nou cicle de cinema en valencià destinat a tots els centres educatius de Catarroja. Esta iniciativa està impulsada per la regidoria d’Educació, dirigida per Núria Blanch, i apropa a tot l’alumnat del poble una oferta de pel·lícules doblades al valencià que es projectaran al Teatre Auditori de Catarroja (TAC) fins el 16 de gener.

Segons Núria Blanch “des del 2015 l’Ajuntament organitza esta activitat sense cost per a l’alumnat. Fins aleshores la pagaven les famílies i era organitzada pels centres”. D’esta manera, afegeix la regidora, “consolidem l’oferta socioeducativa. Més endavant teatre en anglès, en francès i en valencià”.

Els títols programats, en horari de matí i vesprada per a que totes les xiquetes i xiquets puguen gaudir de les pel·lícules, estan adaptades a cadascuna de les edats, des dels quatre anys fins als estudiants de Batxillerat de l’IES Berenguer Dalmau. En concret els títols són “El Grúfal”, “La vida de carbassó”, “La revolta dels contes”, “El nostre últim estiu a Escòcia” i “La llibreria”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *