“Una Catarroja millor”, lema de la precampanya electoral de Compromís

“Una Catarroja millor” és el lema escollit per Compromís per a arrancar la precampanya per a les eleccions municipals que es celebraran el 26 de maig, amb una sèrie d’accions que posaran en valor l’acció de govern de Compromís a l’ajuntament de Catarroja.

Segons Jesús Monzó, alcalde de Catarroja i precandidat de les primàries de Compromís a encapçalar la llista electoral, “estem orgullosos del treball que hem desenvolupat en esta legislatura i gràcies al qual hem canviat a millor el nostre poble sota la premissa de la sostenibilitat en tots els aspectes”. Una gestió que en opinió de Monzó deixa com a resultat «una Catarroja millor, més habitable, més sostenible, més igualitària, més educativa, més verda, més cultural i més participativa», i que aspira a seguir aprofundint en els canvis «també a partir de maig de 2019».

La campanya «Una Catarroja millor» tindrà diverses vies de desenvolupament. D’una banda, es celebraran actes en els diferents barris per a detallar les accions tant generals com específiques portades a terme en cada zona. A més, durant el primer trimestre de l’any es continuaran fent els encontres “Tornem a…” mitjançant els quals l’equip de regidores i regidors de Compromís a l’ajuntament de Catarroja donen compte de la seua gestió al veïnat dels barris i recullen les seues queixes i suggeriments.

Estes accions aniran acompanyades d’una campanya en la web i xarxes socials en la qual es detallaran cadascun dels objectius acomplits. Cal assenyalar que l’índex de compliment del programa electoral proposat per Compromís per Catarroja supera el 90% de les propostes complides.

Assembles obertes i bústia virtual
Al mateix temps, Compromís per Catarroja inicia la configuració del seu programa electoral amb una sèries d’assemblees obertes a la ciutadania, la primera de les quals tindrà lloc el dijous 7 de febrer. Durant tots els dijous del mes de febrer es celebraran estes assemblees seguint els quatre eixos temàtics del futur programa electoral: Impuls Econòmic, Territori, Persones i Participació. A més, s’ha habilitat en el web del col·lectiu una bústia virtual per a recollir els suggeriments del veïnat i incorporar-los al programa electoral.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *