Catarroja recupera un dels accessos més emblemàtics de la localitat i accés des del municipi a la Pista de Silla, el Pont del Xarco. L’obra gestionada per l’Ajuntament de Catarroja mitjançant làrea de Territori que dirigeix Martí Raga, va començar a principis del mes d’agost coincidint amb les vacances de la major part del municipi, i ha comptat amb una inversió de 173.000 euros de la Diputació de València.

A més de les millores en l’asfalt i de pintura, s’han afegit una sèrie d’accions com la substitució dels panells fonoabsorbents per a evitar les molèsties i els sorolls en els habitatges de la plaça dels Furs.

També, pensant en la protecció dels motoristes, s’han substituït les barreres de seguretat, conegudes com “quitamiedos”, i instal·lat sistemes de protecció per als conductors d’aquests vehicles per a evitar lesions greus en cas d’accident.

Renovació d’accessos
Finalment, dins de les actuacions realitzades s’ha treballat també en els limítrofs amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques en la Ronda Nord i la creació de cinc passos de vianants elevats des del Camí Reial fins al Xarco, per a afavorir la seguretat dels vianants. També s’ha escomés amb l’enjardinat de les rotondes del polígon i d’entrada de Catarroja amb espècies autòctones.