L’Ajuntament de Catarroja estrena la seua renovada seu electrònica. Un canvi amb el qual el consistori ha aconseguit millorar l’experiència d’usuari de la pàgina gràcies a un disseny web adaptable que des d’ara és accessible per a tots els dispositius. El servei ja està en marxa en la web www.catarroja.es i compta amb un catàleg de gestions, que s’anirà ampliant a poc a poc, perquè la ciutadania puga interactuar amb el seu Ajuntament des de la casa seua.

“Amb aquesta renovació, hem aconseguit que la ciutadania que requerisca gestionar una consulta o tràmit puga fer-ho a través de la nostra seu electrònica aconseguint, en primer lloc, tindre una correcta visualització des de qualsevol dispositiu i de la mateixa manera, que l’experiència d’usuària siga la més desitjable en aquests casos. Es tracta d’un canvi que era molt necessari, més encara si tenim en compte les actuals circumstàncies i que esperem que augmente el nombre de tràmits que la ciutadania realitze online en els pròxims mesos”, explica José Antonio Cuberos, regidor de modernització.

A més de tots els tràmits que poden realitzar els veïns, aquests també poden consultar de manera telemàtica totes les seues dades, expedients, notificacions i obtindre documents sense la necessitat d’haver de desplaçar-se fins al consistori per a fer-lo. Finalment, aquesta nova seu electrònica centralitza serveis com l’espai per a realitzar queixes i suggeriments a l’administració o la cita prèvia per a gestions presencials.