Carles Mulet, senador territorial pel País Valencià de Compromís, continua portant fins a Madrid qüestions que afecten directament al poble de Catarroja. En este cas ha inquirit el Govern de l’Estat sobre la inversió per a la creació d’un parc arqueològic en l’entorn de la Vil·la Romana.

Segons consta en la pregunta formulada al Senat, “a Catarroja cal la implicació de l’administració general de l’Estat en la creació d’un parc arqueològic en l’entorn de la Vil·la Romana. Per aquest motiu és urgent crear una partida per a la recuperació i posada en valor de les restes de la Vil·la Romana de Catarroja, mitjançant la creació d’un parc arqueològic i un centre d’interpretació”.

Mulet finalitza el seu escrit preguntant al Govern d’Espanya, que “dins les seves competències, quines mesures va a adoptar al respecte per donar solució a aquest cas concret, i si és el cas, en quin termini”. Malauradament, una vegada més, la resposta, enviada la passada setmana, ha sigut defugir qualsevol implicació en el projecte.

Esta pregunta parlamentària s’uneix a moltes altres formulades per Mulet al Senat, en relació a temes com la permanència de la caserna de la Guàrdia Civil a Catarroja, la millora del barranc al seu pas per Catarroja i l’adequació dels accessos al poble.