L’Ajuntament de Catarroja culmina aquest dijous la seua setmana cultural amb motiu dels Premis Vila amb la celebració del lliurament de premis que serà retransmes en directe íntegrament pels canals oficials de Youtube i Facebook. Com a preàmbul a la gran cita, aquest dimecres en el Teatre Auditori es va retre homenatge al contacontes Llorenç, amb una exposició que recorda la seua figura, la presentació del llibre ‘Contes per al tu, publicat per Perifèric Edicions i la participació de la contacontes Almudena Francés.

“La vitalitat de Llorenç ens permet encara hui sentir la seua energia a través dels records que podem ara recuperar en l’exposició que estarà fins al 14 de juny en el Teatre Auditori. Ha sigut un plaer poder traslladar aquest homenatge i reconeixement a la seua figura, a més de gaudir amb Almudena Francés que contínua aquesta gran tradició de contacontes valencians que fan perviure la nostra tradició oral”, ha explicat Dolors Gimeno, regidora de Cultura.

El colofó serà en la vesprada del dijous amb el lliurament dels Premis Vila de Catarroja 2021 i 2020. Cal recordar que en l’edició de l’any passat no es van poder entregar els guardons a causa de la pandèmia i tindran, en aquesta edició el seu merescut reconeixement. Enguany, els Premis Vila estrenen imatge i també format per a la seua gala, que tindrà l’actuació musical de Miquel Gil i un set d’entrevistes dirigit per Irene Rodrigo per on passaràn els guardonats que podran explicar la seua obra.